Despre revistă

Dissolved

    Dissolved Magazine a apărut din dorința de a crea o platformă în care să promovăm arta vizuală și literară, evenimentele culturale, artiștii consacrați și tinerii creativi.

    Fiindcă este o revistă pornită din pasiunile noastre de studente la arte și nu de o experiență jurnalistică, interesul nostru este ghidat de entuziasmul pe care îl avem pentru oameni și creațiile lor. Mai mult decât atât, dorim să implicăm activ artiștii promovați de noi printr-o serie de proiecte și evenimente.

Pentru colaborări accesați rubrica ”CONTACT”.

Echipa

Melissa Antonescu, 27

co-fondator & redactor-șef

Fotograf, scriitor ocazional de articole, SEO master și sceptic înnăscut.

Hobby-uri: filme, cărți și cafea.

 

romina

Romina Banu, 26

co-fondator & redactor-șef

fotograf, e-mail guru și professional hoarder.

n-a refuzat niciodată un ceai negru cu lapte. dacă nu-i la laptop, o găsești la expoziții sau la festivaluri de film. dar cel mai probabil e la laptop.

alina sincu

Alina Șincu, 26

newsletter manager & redactor

Îi este greu să spună „nu” proiectelor mișto. Este interesată de fotografie, film, arte vizuale și design. Most of the time PR-istă, uneori asistent de producție la un podcast, alte ori redactor, mai nou newsletters lover.

daria manea

Daria Manea, 21

Instagram content curator

Born workaholic, self-made coffee addict.
Hobby-uri neglijate: cărți, filme și hiking

Mădălina Nicoleta, 23

Instagram content curator

Jasmine tea lover cu o pasiune pentru fashion. Din când în când mai citește psihoanaliză și interpretări de filme psihologice.

Beatrice Crețu, 23

redactor

Digital (copy)writer, prințesă badass și vintage fashion lover.

Scrie ca terapie pe unde se poate. Face și poze, uneori pe film. Citește psihologie, îi place să cadă dulapul lu’ bunică-sa pe ea și e mare fan mental health :3.

Daria Ancuta

Daria Ancuța, 20

redactor

Trench coat addict with an unhealthy obsession for funky socks. Firm believer in the Butterfly Effect. Uneori, mă simt ca un personaj dintr-o realitate fragmentară din picturile lui Alice Herbst. Când nu încerc sa descifrez lumea și oamenii din jurul meu prin scris, pun cap la cap playlist-uri pornind de la personaje din cărți și le ascult pe repeat 🙂